2011-11-06

2011-11-06

Skapad av Ing-Mari 18 dec, 2011 08:19:28

Har firat min födelsedag – inte vilken födelsedag som helst, utan den 40:e (hjälp, har inte riktigt kommit över det ännu…) – med att åka på Mord på Wapnö. En mordgåta vid dukade bord på Wapnö Slott. Jag tyckte mycket om det, helt och hållet i min smak!! Bodde över på hotell i Halmstad, och fick således en skön morgon med god frukost! Jyckarna fick hänga med och jag är beredd att ge en bunt pluspoäng till Scandic Hallandia som förberett rummet med både vattenskål, biabädd och tre gnagisar. Då känner man sig verkligen välkommen även med hund!
Jag hade inget stort kalas, för det ville jag inte, men lite för Anders och mina familjer har det såklart blivit, och jag har blivit så fint firad!
På söndagen stod sökträning inför FAP på schemat. Då blir man lite besviken när man på plats upptäcker att folk inte har lämnat återbud, men bara inte dyker upp, och köra sök på två personer, nej det blir inte så bra. Jahapp…så var det med det, samma långa väg tillbaka. Dessutom fick jag beskedet att hela projektet med Polisen läggs ner, då de med sina 25 egna hundar i Jönköpings län inte tycks ha behov av externa resurser. Väldigt tråkigt, men på ett sätt lite skönt, samarbetet har ju ändå inte fungerat, och det känns nästan bättre att bara släppa det än att gå och grunna på det.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.