2014-02-23

Ja, jösses…

Skapad av Ing-Mari 23 feb, 2014 17:21:26

Tänkte försöka skärpa till mig med uppdateringar här, det går ju halvbra…

I dag är valparna sex veckor gamla, och vi har varit i Skåne och hälsat på dem idag. De är sååå fina smiley och de är verkligen väldigt lika. Nöjda, tysta, pigga och nyfikna valpar hela bunten! Börjar längta på allvar efter att få hem Pinja och naturligtvis våra två valpar. Två? Är vi helt galna?? Ja, kanske det… Men så är det i alla fall. Husse ska ha en liten pojke och jag ska ha den lilla tiken.

Tiken

Det är inte bestämt, men detta är favoriten bland hanarna just nu.

Det lär bli en utmaning men jag tror att vi ska kunna fixa det på nåt vis. Just nu funderar vi över hur vi bäst ska anpassa bilen till fem hundar, men det ska säkert ordna sig det också smiley

I övrigt går allt sin gilla gång, men det blir inte riktigt lika intensivt med träning när det fattas en hund i hushållet. Pinja fick dock hänga med ut idag och hämta lite dummies. Hon har inte glömt vad hon ska göra, och hon ser ut att vara och känns jättefräsch, fast hon är väldigt smal så ser hon inte på något sätt tärd eller sliten ut, och det borde väl tyda på att hon snart ska vara i full gång igen.

Som synes har jag putsat till hemsidan också. Har använt ett annat verktyg nu, och hoppas att allt ska fungera som tänkt. Lite kompletteringar är det kvar, men det kommer.

En hel drös med bilder på valparna finns i galleriet!

Skapad av wivi 27 feb, 2014 16:19:39

Glömde ju skriva att jag tyckte sidan blivit jättesnygg:)

Skapad av wivi 27 feb, 2014 16:12:45

Förstår att du längtar efter henna hon längtar nog oxå hem…..Hon ser så otroligt nöjd ut med valparna…härligt

Ha det bra //wivi

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.